Nahrimed Haber

Venom Serisinin Son Filmi "Venom: The Last Dance"ten İlk Fragman Paylaşıldı [Video]

Sinema - 22 gün önce 0 Yorum
Sinema Venom Serisinin Son Filmi "Venom: The Last Dance"ten İlk Fragman Paylaşıldı [Video]
Venom serisinin son filmi olacak Venom: The Last Dance’ten ilk tam fragman paylaşıldı. Aksiyon dolu fragman, filmde nelerle karşılaşacağımıza bir bakış atmamızı sağlıyor.

Spider-Man hayranlarının yakından tanıdığı ve çok sevdiği Venom, Sony imzası taşıyan kendi filmiyle 2018’de beyaz perdede bizlerle buluşmuştu. Tom Hardy’nin ikonik karaktere hayat verdiği yapımın ikinci filmi ise 2021’de gelmişti. Her iki yapım da izleyenlerden karışık yorumlar almıştı.

Yine de hayranlar üçüncü filmi merakla bekliyordu. Bugün heyecanı artıracak bir gelişme yaşandı. Sony, Venom: The Last Dance ismine sahip olacak filmden ilk fragmanı bizlerle buluşturdu. Aksiyon dolu fragman, üçlemenin son filmi olacak yapıma ilk detaylı bakışı atmamızı sağladı.

Venom: The Last Dance fragmanı:

Venom: The Last Dance konusu:

Venom: The Last Dance, Venom serisinin son filmi olarak karşımıza çıkacak ve yine Eddie Brock’un hikâyesini devam ettirecek. İsminden de anlaşıldığı gibi kaçışta olan Brock ve Venom’un son dansını izleyeceğiz. Fragmandan Venom’un kendi gezegeninden gelen korkutucu bir yaratıkla karşılaşacaklarını görebiliyoruz. Hatta simbiyot at bile var.

Venom: The Last Dance oyuncuları:

Filmin yönetmenliğini Kelly Marcel üstleniyor. Başrolde ise yine Tom Hardy’i görüyoruz. Hardy, aynı zamanda yazarlar arasında da yer alıyor. Bunun dışında Juno Temple, Chiwetel Ejiofor, Clark Backo, Peggy Lu gibi isimler var.

Venom: The Last Dance vizyon tarihi:

Venom: The Last Dance, 25 Ekim 2024 tarihinde sinemalarda olacak.


Yorumlar (0)

Yorum Yap